vaca

Vacature

komt u ook bij het team van DMW

Sinds 2000 is DMW gehuisvest in een modern complex in de industriezone Centrum Zuid in Houthalen. Goed voor een totale oppervlakte van 12.500 vierkante meter, verdeeld over fabriekshallen en ruime kantoren.

We willen nu graag nieuwe gedreven mensen opnemen In ons team, dat elke dag een sterk staaltje van zijn kunnen aflevert. Een uitgelezen kans voor wie van vakwerk en een nieuwe uitdaging houdt.

Samensteller:

Functie:  Je zet de plannen van een staalconstructie om in werkelijkheid. Je stelt de delen samen met een goede maatvoering en uitlijning.
Profiel:   Zin voor verantwoordelijkheid en kwaliteit, je kan planlezen, nauwkeurig werken en slaagt in de standaard lasproeven.

 

Lasser:

Functie:  Je staat in voor het aflassen van diverse kleine en grote staalconstructies.
Profiel:   Je kan samenwerken in teamverband, nauwkeurig werken en slaagt in de standaard lasproeven.

 

Onderhoudsmechanicien/magazijnbeheerder:

Functie:  Je staat in voor preventieve en correctieve onderhoud van machines, beheren van het magazijn.
Profiel:  Je beschikt over een A2 diploma (elektro-)mechanica, goede technische achtergrond en bent geboeid door machines, praktisch ingesteld en gedreven, je bent flexibel, creatief en oplossings-en verbeteringsgericht en  je kan zelfstandig werken.

 

Ons aanbod: Wij bieden je een boeiende voltijdse functie in dagdienst vol uitdagingen en afwisseling in een dynamisch en groeidende productie omgeving.  Je kan rekenen op steun van een jong en gedreven team van collega’s.

Interesse?  Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons !!
Dilien Metaalwerken, Centrum Zuid 3219, 3530 Houthalen
Tel 011/52 02 60  of dilien.els@dilien.com