Gezinsvriendelijk bouwen.

juiste beslissing nemen

Alles begint bij het maken van de juiste basis beslissingen. Bij het gebruik van een stalen structuur bouwconcept bezit men over een ruime en klare woning, die geen binnenmuren noodzakelijk vindt, daardoor zeer gezinsvriendelijk en eenvoudig aan te passen.

Flexibel.

Het blijft dus altijd mogelijk de woning aan gewijzigde leefomstandigheden aan te passen door wanden te verplaatsen, toe te voegen of weg te nemen. Ook een latere uitbreiding of verhoging van het bouwwerk levert geen enkele moeilijkheid op. Dit door de sterkte en het geringe gewicht van de frames.
Dit evolutieve karakter biedt de grootste soepelheid om de woning met het gezin of beroepsactiviteit mee te laten groeien en dit volgens de gewijzigde wensen van de bouwheer.

Grote overspanning, dus loft gevoel.

Bij het zelfdragende constructiesysteem zijn dragende muren overbodig, wat grote overspanningen toelaat en alle vrijheid geeft voor de interne organisatie: open plateaus, veel glasgebruik, een flexibele indeling...
Het is een droge constructie, bijgevolg spelen weeromstandigheden nauwelijks een rol. Geen uitdrogingstijd nodig! Dus onmiddellijk klaar om te schilderen, behangen, dus kortweg voor de afwerking.

Iedere woning is uniek!

U bent bij Dilien metaalwerken niet gebonden aan vooraf vastgestelde plannen. Integendeel, wij laten de architect en uiteraard de bouwheer volledig vrij bij het ontwerpen van het huis van uw dromen. Het product staal is zo flexibel dat het spijtig zou zijn om het te laten beperken door de traditionele normen en ideeŽn.
Wij bieden u een betaalbaar alternatief voor het bouwen van eigentijdse woningen met een hoogstaande kwaliteit en toch budgetvriendelijk.

Optimale kwaliteit.

Dilien metaalwerken verbindt automatisering met het gebruik van traditionele materialen. Het resultaat is een woning met een traditioneel karakter (indien gewenst) en een optimale kwaliteit. Woningen met een loft gevoel en hogere afwerkingsgraad, dus cocooning, vallen uiteraard in hogere kostprijs maar zijn dankzij de staalbouw bouwwijze toch betaalbaar.