Schrijnwerker in aluminium en staal!

reynaers en of jansen profielen

DiliŽn nv. beschikt over een afdeling voor buitenschrijnwerk van ramen en deuren. Alles wordt door eigen opgeleide vakmensen samengesteld en een correcte plaatsing - montage op de werven. Al deze activiteiten worden uitgevoerd voor zowel openbare als particulieren.
Als ťťn van de weinige bedrijven bieden wij u zowel aluminium als stalen buitenschrijnwerk aan.

Aluminium buitenschrijnwerk.

Als schrijnwerker werken wij steeds op maat, zoals u het wilt. Standaard aluminium profielen bestaan er niet. Zo bepaalt u niet alleen de vorm maar hebt u ook de keuze uit meer dan 400 hoogwaardig ovengebakken kleuren in 3 verschillende uitvoeringen: glanzend, mat en metalliek.
Bovendien kunt u de binnen -en buitenkant van uw profiel in verschillende kleuren laten uitvoeren. Reynaers aluminium ramen en deuren zijn beschikbaar in alle bedieningssystemen: draaien, kippen, schuiven of een combinatie ervan. Ook opendraaiende en schuivende horren zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Net als rolluikgeleiders of discreet geÔntegreerde zonweringsystemen.

Thermische onderbroken stalen schrijnwerk.

Staal is uiterst solide en vormvast. Dit maakt grotere glaspartijen mogelijk met smalle profielen, zodat de architect maximaal kan spelen met lichtinval.
De gelaste constructies zijn esthetisch mooi afgewerkt, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Zo dragen Jansen profielen bij tot het architecturale concept van het gebouw.
Staal is van nature inbraakwerend. Voeg daarbij de brandveiligheid, kogelbestendigheid en akoestische eigenschappen, en u heeft een eigentijdse oplossing in handen voor alle mogelijke particuliere of grote bouwprojecten.
Doe een beroep op onze expertise. Dilien metaalwerken heeft reeds jaren de ervaring en vakkunde.

Concept System.

Aluminium is blijvend mooi en kleurvast. Rot, vorstschade of roest krijgt geen kans. Ook vuil krijgt geen greep op de gladde mantel. Met een spons en een neutraal detergent reinigt u het aluminium makkelijk.
Met Concept System kiest u uit minstens vier profieltypes, afhankelijk van uw smaak en de stijl van uw nieuwbouw of te renoveren woning-gebouw: functioneel, sofline, renaissance en verborgen vleugel. Elk van deze types kunt u probleemloos combineren met diverse soorten beslag (hang en sluitwerk) en verschillende niveaus van veiligheid en isolatie.

logoreynaersklein