Funderingen

Fundering op de traditionele bouwwijze.
Wij bedoelen met een traditionele fundering: deze is opgebouwd zoals bij de andere bestaande bouwwijzen zoals traditioneel bouwen, houtskelet, enz... Dus de fundering wordt opgebouwd met funderingszolen die worden opgevuld met beton.

Op die sleuven wordt een vloerplaat gegoten met een min. dikte van 15 cm en voorzien met een netbewapening over de volledige oppervlakte. Deze fundering is voldoende om via een chemische verankering een staalbouw woning te plaatsen


Ankervoeten

ankervoeten


Bij het gebruik van de dikwandige of het zware bouwconcept met HEA en IPE kolommen hebben wij de mogelijkheid om deze kolommen (HEA) te verankeren met de fundering, dan gebruiken wij de ankervoeten, die worden vervaardigd in het atelier, volgens de stabiliteitstudie. Of wij gebruiken chemische verankering.


Rioleringen

rioleringen


Rioleringen, nutsleidingen, regenwaterputten enz... worden uiteraard op dezelfde wijze uitgevoerd als bij gelijk welke andere bouwmethode.


Chemische ankers

chemische ankers


Vele realistaties starten op een bestaande vloerplaat, klaargelegd door de bouwheer. Onze constructie wordt dan verankerd met een chemische verankering. Kelderbouw is steeds op de traditionele manier. Staalbouw kan starten vanop de gewelven, maar eveneens kan de stalen structuur starten vanuit de kelder. Aan U de keuze.


placeholder image

Website staalbouwwoningen.be
Hier vind je nog meer informatie over bouwen in staal voor woningbouw. Ook verschillende projecten/realisaties vind je er terug.