Uw industriegebouw op maat.

geen verrassingen

Bij ieder project klein of groot wordt er veel aandacht geboden aan wat de bouwheer wenst en hoe het technisch vlot uitvoerbaar is, dit is belangrijk alvorens de bestelling en het verwerken van het staal kan gebeuren. Deze besprekingen worden in onze kantoren gehouden te samen met de bouwheer, architect, studiedienst en werfleider.

Staalbouw tekeningen.

Ieder project worden staalbouwtekeningen gemaakt, zodoende kan in ons atelier iedere kolom op maat worden samengesteld, zo wordt het op de werf een meccano van HEA-IPE profielen die zonder probleem worden opgebouwd door onze geschoolde vaklieden.
Ons studie -tekenbureel beschikt over medewerkers die hun taak tot op de puntjes van de i ontwikkelen en krijgen een degelijke opleiding via continue studiedagen bij de software producenten.

Warmgewalste profielen.

Wij maken gebruik van warmgewalste profielen uit het standaardassortiment van de staalproducenten. De meest voor de hand liggende profielen voor de dragende structuren zijn van het type HEA of HEB, IPE.
Voor de secundaire structuren (windverbanden, kaders ter bevestiging van gevelelementen, afstandhouders, enz. ...) worden vooral koker, U -en I-profielen gebruikt.