Muuropbouw op industriŽle wijze.

terug een ruime keuze

Bij de dikwandige stalen structuur (industriŽle bouwconcept) kan men de opvulling, dus de buitenmuren, op verschillende manieren voorzien, uiteraard met onze steelframe.
Wel is het zo dat bij een industriŽle muuropbouw je geen opvulling nodig hebt tussen de profielen, de panelen worden langs buitenzijde tegen deze profielen geplaatst.
Steelframe wordt noodzakelijk wanneer men de meer traditionele gevelbekleding gaat gebruiken. Informatie over deze manier van een muuropbouw vindt je hier .

Sandwichpanelen.

Buitenblad opvullen met sandwichpanelen is een minder dure oplossing en biedt in verband met isolatie een uitstekende bouwwijze.
De opbouw is snel uit te voeren en de muurdikte wordt tot het minimum herleid, een paneel met 100 mm dikke isolatie tussen twee staalplaten is voldoende. (foto: paneel met koreltechniek)

Bardage.

In plaats van een sandwichpaneel kan de opvulling ook gebeuren met bardage platen, dit is alleen de alu-platen in bepaalde vormen.
De isolatie wordt in galvadozen geplaatst die zich achter de bardage bevinden.
Dit is ťťn van de goedkoopste manieren om een gevelopbouw te realiseren.

Betonpanelen.

Meer en meer gebruikt in woningbouw zijn de geisoleerde dubbelwandige betonpanelen. De panelen bestaan uit twee betonpanelen met daarin een hoogwaardige isolatie waarbij de opgelegde k-waarde norm gemakkelijk gehaald wordt.