Een woning uitbreiden wordt heel veel uitgevoerd. Oudere woningen worden opgeknapt en uitbreiding is dan meestal nodig. Deze uitbreiding gebeurd dankzij staalbouw niet alleen door aanbouw maar eveneens door optopping.
Staal heeft een licht gewicht en is hierdoor de beste bouwwijze bij het bouwen van een extra verdiep(ingen).

Aanbouw of je bestaande woning optoppen.

extra ruimte bouwen

Aanbouw.

Wij bieden hierbij dezelfde services als bij ieder ander project, dus de bouwheer kan zelf bepalen of wij alleen de structuur plaatsen of een totaal pakket uitvoeren.

Bijbouw.

Alle gewenste uitstralingen (looks) zijn mogelijk en dus kan ieder materiaal gebruikt worden. Hierbij wordt terug de totale vrijheid geboden aan de architect en bouwheer. Uiteraard zijn bij ons concept 'geen' dragende binnenmuren noodzakelijk.

Optoppen

Het optoppen van een bestaande woning is in BelgiŽ geen nieuw fenomeen meer, het gebruik daarbij van staalframebouw is echter wel een noviteit.
Meestal gebruikt men namelijk houtskeletbouw voor de extra verdieping.

Het optoppen kan bij verschillende bouwstijlen en op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een woning met een plat dak biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks op het gebouw een lichte constructie te plaatsen.
Met een bestaand hellend dak bieden wij u de oplossing om een nieuwe verdieping te plaatsen boven het bestaand dak, of we nemen het dak weg en plaatsen een nieuwe constructie die steunt op de bestaande muren of via een nieuwe draagstructuur binnen of buiten de bestaande woning.

Optoppen verdient aandacht.