Diliën Metaalwerken nv.

Kom bij ons team!

We vinden het belangrijk dat de werknemers zich goed voelen bij ons bedrijf. Wij werken aan een duidelijke structuur, visie en strategie.

1941

Ontstaan

Als smid gestart

50

Werknemers

Zowel arbeiders als bedienden

+ 5000

Realisaties

Tevreden klanten

100%

Precisie, kwaliteit

Dankzij onze medewerkers

Kom je ook ons team versterken

DILIËN METAALWERKEN NV is een ambitieus familiebedrijf, gevestigd in Houthalen. Sinds haar oprichting in 1941 heeft DMW zich stap voor stap gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en uitvoeren van uiteenlopende metaal- en aluminiumwerken in opdracht van zowel de openbare als privésector. Met een team van 50 gemotiveerde medewerkers, vernieuwde productiehallen voorzien van moderne machines staan wij klaar voor de toekomst en willen wij graag aan jou de kans geven om ons te vergezellen!
Wij zijn op zoek naar een:

Projectleider

JOUW ROL BIJ DMW?

Als PROJECTLEIDER draag je de volledige verantwoordelijkheid voor het plannen en organiseren van werven en vorm je de schakel tussen de diverse partijen.

- Je realiseert een verscheidenheid aan bouwprojecten
- Je organiseert, coördineert en begeleidt je project(en) van A tot Z. Je maakt de projectplanning op en stuurt tijdig bij. Je waakt nauwgezet over deadlines, veiligheid en kwaliteit. Je beheert het projectbudget.
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een correcte en transparante communicatie tussen alle partijen op de werf. 

BEN JIJ EEN DMW TEAMLID?

- Je bezit een diploma in de bouwkundige richting en / of bezit ervaring als projectleider in de bouwsector. Ervaring met industriebouw is een groot pluspunt.
- Je hebt minimum enkele jaren relevante werkervaring.
- Je bezit sterke leidinggevende competenties en hebt een sterk organiserend vermogen
- Je communiceert en werkt proactief
- Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
- Je hebt een basiskennis AUTOCAD en MS Office
- Een aantrekkelijk salarispakket volgens jouw competenties en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals een firmawagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop & gsm.

HOE IS HET OM BIJ DMW TE WERKEN?

- Wij bieden je een boeiende voltijdse functie in dagdienst vol uitdagingen en afwisseling in een standvastig groeiend familiebedrijf.
- Wij geloven in onze mensen: iedere schakel in de ketting DMW is belangrijk en zo realiseren we samen we projecten waar we terecht fier op kunnen zijn.
- We behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden.
- Je komt terecht in een team waar zowel vakmanschap als jeugdig dynamisme aanwezig is.
- Wij houden van een mooi evenwicht tussen willen en kunnen: jij zorgt dat de wil er is, dan zorgen wij ervoor dat je het kan.
- Wij bieden je een waaier van mogelijkheden om jezelf te ontplooien: jij zit aan het stuur van de ontwikkeling van jouw expertise.
- Wij houden van mensen die initiatief nemen en er met volle overgave voor gaan.
- Mosseltjes op vrijdag of stokskes op de BBQ na het werk zorgen voor een aangename sfeer en doen ons ook op maandag graag terug naar het werk komen.
- Als DMW medewerker kan je rekenen op een job in een standvastig familiebedrijf met groeimogelijkheden en een marktconform loon.
- Een contract van onbepaalde duur van 40u/week: dus 12 extra ADV-dagen per jaar, naast de 20 wettelijke.

WORDT JIJ EEN VAN ONZE MEDEWERKERS?

Stuur ons je cv en jouw motivatie om ons team te vervoegen naar jobs@dilien.com of stuur je gegevens naar Diliën Metaalwerken, Centrum Zuid 3219, 3530 Houthalen.

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Kom je bij ons werken?

Bij Diliën Metaalwerken kiezen we voor een persoonlijke aanpak.
Bij ons ben je geen nummer.

Bij Diliën Metaalwerken ga je ’s avonds met een brede lach, gelukkig naar huis.

Ontdek waarom werfleider Ben iedereen aanraadt bij Diliën Metaalwerken te komen werken.