Klantvriendelijk.

persoonlijk contact

Wij staan garant voor een eigen studiebureel met zeer gemotiveerde medewerkers die borg staan voor een uitstekende uitvoering van uw opdracht. Persoonlijk contact tussen bouwheer en architect is bij Dilien metaalwerken vanzelfsprekend.

Totaal oplossingen

bouwbeslommeringen

Totaaloplossingen zowel voor projecten, nieuwbouw of renovatie. Alle bouwbeslommeringen van voorstudie tot ontwerp, uitvoeringsplannen, de bouw, de financiering en service kunnen en worden door een team per project aangeboden en dit steeds in samenspraak met de bouwheer en architect van het project.

Wat hebben wij u te bieden.

dilien metaalwerken heeft een brede actieradius

Industriegebouwen.

Trappenbouw.

Gevelbekledingen.

Industriebouw doen wij sinds jaren, zowel nationaal als internationaal en dit voor verschillende doeleinden: kantoren, bedrijfshallen, sporthallen, enz...

Gevelbekledingen worden toegepast bij onder andere de industriebouw. Deze bekleding kan uit verschillende materialen bestaan. Onze eigen vaklieden plaatsen deze vakkundig.

Trappenbouw, voor zowel binnen als buiten, is een afdeling in ons bedrijf waar iedere trap op maat wordt getekend, geproduceerd en geplaatst door eigen vakmensen.