Technieken in uw woning

De plaatsing van de technieken: electriciteit, verwarming en sanitair kan bij staalbouw eenvoudig worden toegepast en uitgevoerd worden.
Je hoeft immers niet sleuven te slijpen of te kappen, dit betekend dus dat de techniekers snel en stofvrij hun taak kunnen uitvoeren.
Bevestigingstechnieken zijn vandaag de dag zo ver gevorderd dat geen enkel bezwaar kan gemaakt worden om gipskartonplaten te gebruiken bij het inkleden van uw woning.


Gipskartonplaten

gipskartonplaten


Bij deze foto is het duidelijk zichtbaar dat door het gebruik van steelframe onmiddellijk de afbouw kan gebeuren, dit door gipskartonplaten (meest gebruikt).
Zowel voor de muren als voor de plafonds wordt dit product gebruikt.


Steeldeck zichtbaar

steeldeck


Het afwerken van de plafonds hoeft niet, veel van onze klanten laten de steeldeck zichtbaar en gebruiken het als een industriële look in de woning.


Leidingen zichtbaar

leidingen


Zoals u eerder al gemerkt hebt, worden openingen voorzien in de steelframe. Daardoor kunnen de leidingen zonder te kappen of slijpen in de muren bevestigd worden. Ook alle radiatoren of andere toestellen kunnen vlot worden bevestigd.


placeholder image

Website staalbouwwoningen.be
Hier vind je nog meer informatie over bouwen in staal voor woningbouw. Ook verschillende projecten/realisaties vind je er terug.