Staalbouw in de woningbouw!

bouwen met staal

Bouwen met staal past uitstekend bij thema's zoals duurzaam bouwen en industrialisatie van de sector (pre-engineering en pre-fabricage).
DMW is waarschijnlijk het enige bedrijf in BelgiŽ dat staalbouw in woningbouw toepast en dit met de mogelijkheid tot sleutel-op-de-deur.

Constructiesystemen.

Dilien bouwconcept biedt u de keuze tussen een lichte en een zware constructie: een staalskelet van geprofileerd verzinkt staal (de kans op corrosie is nihil) of een dikwandige zelfdragende staalstructuur die volledig met bouten wordt geassembleerd.
Deze beide constructiesystemen kunnen afzonderlijk worden gebruikt of met elkaar gecombineerd, aan de hand van het gevraagde draagvermogen, de architectuur van het bouwwerk, de bouwplannen en het budget wordt de keuze bepaald.

Het kleed van uw woning.

Ieder klassiek woonbouwproject kan in de staalbouw worden uitgevoerd, zonder dat dit noodzakelijk in de buitenexpressie zichtbaar is. De architect werkt zijn bouwplannen op de gebruikelijke manier uit.
Aan de stalen structuur kan om het even welke buitenafwerking of opvulling worden bevestigd. Dit kan gevelsteen, hout, buitenbepleistering, glas, enz... zijn. Meer info vindt je bij onze technische gegevens.